Update herstart inschrijvingen zomer 2020

Omwille van de corona-maatregelen zijn we genoodzaakt om de inschrijvingen voor de zomervakantieweken terug opnieuw op te starten.

Er zijn heel wat voorwaarden verbonden aan het organiseren van speelweken voor kinderen deze zomer: één daarvan is dat je contactbubbels moet vormen per week van maximum 50 personen. Dit maakt het niet mogelijk om kinderen in te schrijven per dag. We geven voorrang aan inschrijvingen voor een hele week. Indien er nadien nog vrije plaatsen over zijn, komen dag-inschrijvingen in aanmerking.

We hopen op jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie.

We doen er alles aan om jullie kinderen een fijne speelweek te laten beleven in een veilige omgeving.

De meeste thema-weken worden ook geannuleerd, Er zijn te weinig locaties en begeleiders om deze volgens de opgelegde voorwaarden te laten verlopen. Ouders die hiervoor inschreven, werden hiervan op de hoogte gebracht.

De uren van de opvang werden ook aangepast: Er wordt op alle vestigingsplaatsen opvang voorzien van 8u tot 17u. We kunnen deze zomer geen gebruik maken van de voor -en na-opvang Koraal.

Ouders die reeds inschreven voor 26 mei, kregen voorrang om opnieuw in te schrijven. Start inschrijvingen zomervakantie voor iedereen : zondag 31 mei om 9u

Indien de plaatsen reeds volzet zijn, komt je kind op de wachtlijst. Wij brengen je hiervan op de hoogte na reservatie.

Deel dit bericht via:

Vorig bericht

Volgend bericht